366 доба російсько-української війни: головне станом на 24 лютого

24 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
Обстріли Херсонщини та Харківщини, загальні бойові втрати ворога за рік війни в Україні.

23 лютого російські окупанти 73 рази атакували населені пункти Херсонщини. Били з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, танків, бойових машин піхоти та безпілотних літальних апаратів. Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

Херсон армія рф обстріляла сім разів. Ворожі снаряди поцілили в обʼєкт критичної інфраструктури та житлові будинки.

23 лютого на Херсонщині через російські обстріли одна людина загинула, три особи дістали поранення різного ступеня тяжкості.

23 лютого росіяни обстрілювали Куп’янськ та навколишні села. У Куп'янську поранення отримали дві жінки 54 та 61 року та чоловік 43 років. У Куп'янському районі поранення протягом доби отримали четверо чоловіків 49, 68, 72 та 73 років. Усіх госпіталізували.

Більше ніж 1388 дітей постраждали в Україні за рік повномасштабної збройної агресії рф. 461 дитина загинула та понад 927 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Авіація Сил оборони за добу завдала 17 ударів по районах зосередження окупантів, а також чотири удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження живої сили противника, склад боєприпасів, склад пально-мастильних матеріалів та один інший важливий об’єкт ворога.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 24 лютого: