385 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 15 березня

15 березня 2023 0
Дар'я Жученя
Обстріли Херсонщини та Дніпропетровщини, втрати ворога: головне станом на ранок 15 березня

14 березня російські окупанти 78 разів атакували мирні населені пункти Херсонщини. Випустили майже 400 снарядів з мінометів, реактивних систем залпового вогню, артилерії, танків, безпілотних літальних апаратів та бойових машин піхоти. Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

Херсон армія рф обстріляла сім разів. У Херсонській області через російську агресію чотири людини дістали поранення різного ступеня тяжкості.

14 березня росіяни обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровщини. Від ударів потерпали Покровська, Нікопольська та Марганецька громади району. Обійшлося без поранених та загиблих. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Станом на ранок 15 березня більше ніж 1399 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. 464 дитини загинули та понад 925 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

14 березня Повітряні сили завдали дев’ять ударів по районах зосередження окупантів, три удари по місцях дислокації стаціонарної авіаційної майстерні противника та три удари по інших важливих об'єктах окупантів. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Підрозділи ракетно-артилерійських військ уразили три райони зосередження особового складу противника, три пункти управління підрозділами російської армії та позицію протиповітряної оборони противника.

Загальні бойові втрати росії станом на ранок 15 березня: