747 доба війни в Україні: головне станом на ранок 11 березня

11 березня 2024 0
Яніна Климань
Внаслідок російських обстрілів На Херсонщині та Донеччини є поранені та загиблі.

Протягом доби російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів Херсонської області. У Херсоні внаслідок обстрілів була пошкоджена багатоповерхівка. Внаслідок ворожих атак у населених пунктах області зафіксовані влучання у восьми приватних будинків та автівку. Через російську агресію одна людина отримала поранення. Про це повідомив начальник Херсонської ОДА Олександр Прокудін.

За 10 березня росіяни вбили троє жителів Донеччини: двох у Добропіллі та одного у Часовому Яру. Зазначається, що ще 12 людей в області за добу дістали поранення. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала ударів по десяти районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по одному зенітному ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили по два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один склад боєприпасів, дві станції радіоелектронної боротьби та два засоби протиповітряної оборони противника.

Загальні бойові втрати ворога протягом доби:

Фото: Генштаб