302 російсько-української війни: головні новини станом на 22 грудня

22 грудня 2022 0
Обстріли Луганщини та Харківщини, результати візиту Володимира Зеленського до Вашингтону та понад 100 тисяч знищених окупантів.

21 грудня окупанти обстріляли село Невське на Донеччині та Макіївку Луганської області. Внаслідок атак отримали поранення двоє жителів, їх госпіталізували.

За минулу добу в Ізюмському та Куп’янському районах на Харківщині через обстріли загорілася адміністративна будівля та енергетичний об'єкт.

21 грудня Президент України зустрівся з Президентом США у Вашингтоні. За результатами зустрічі Президент Байден оголосив про новий пакет військової допомоги Україні обсягом близько 2 мільярдів доларів та комплекс Patriot.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили ворожий БПЛА типу "Форпост" та ще два - типу "Ланцет-3". Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили три пункти управління та два райони зосередження живої сили противника.

Станом на ранок 22 грудня більше ніж 1314 дітей постраждали в Україні внаслідок збройної агресії росії. 450 дітей загинули та понад 863 отримали поранення.

Загальні бойові втрати країни-агресора станом на ранок 22 грудня: