277 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 27 листопада

27 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини та Харківщини, загальні бойові втрати ворога: головне станом на ранок 27 листопада.

У ніч з 26 на 27 листопада росіяни стріляли "Градами" по Нікопольському району Дніпропетровщини. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Під ударом опинилися Червоногригорівська та Маргенецька громади району. У Червоногригорівській руйнувань зазнали шість приватних будинків, господарські споруди, автівки приватного підприємства та газопровід.

27 листопада росіяни завдали удару по місту Кривий Ріг. Дві російські ракети влучили по об’єкту транспортної інфраструктури.

Протягом доби вороги обстрілювали Харківщину: Вовчанськ, прикордонні села Харківського району, Куп‘янськ та Куп'янський район. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За добу медики госпіталізували чоловіка 68 років та жінку 81 року, які отримали поранення після обстрілів у Куп‘янську. Ще один 50-річний чоловік отримав вибухову травму у Ківшарівці Куп’янського району, його госпіталізували.

У селі Шульське, що в Лозівському районі Харківщини, 62-річний чоловік підірвався на вибухонебезпечному предметі. Загинув на місці.

Станом на ранок 27 листопада більше ніж 1291 дитина постраждала в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. 440 дітей загинули та понад 851 отримали поранення.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 27 листопада: