У Полтавській області сталася смертельна ДТП: легковик врізався у дерево

20 січня 2024 0
Яніна Климань
У Миргородському районі автомобіль в'їхав у дерево, внаслідок цього помер в лікарні 39-річний чоловік, ще одна жінка отримала поранення.

19 січня близько 20:30 в селі Шарківщина Миргородського району на вулиці Сергія Зуєнка сталася дорожньо-транспортна пригода.

За інформацією Головного управління Нацполіції Полтавщини, автомобіль "Chevrolet Aveo" виїхав за межі проїзної частини дороги та в'їхав у дерево.

Внаслідок аварії поранення отримали 39-річний чоловік та 38-річна жінка. Обох доставили до місцевої лікарні. Чоловік помер в медичному закладі. Його тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини