Питання щодо будівництва на Героїв АТО, 81 зняли з розгляду сесії Полтавської міськради

18 червня 2021 0
Ольга Семенко
На сесії Полтавської міськради вирішили зняти з розгляду питання про дозвіл на розробку проєкту землеустрою ділянки на Садах-2.

Депутати Полтавської міської ради виключили з порядку денного сесії питання про надання дозволу на розроблення робочого проєкту землеустрою на земельну ділянку на вул. Героїв АТО, 81. Цей проєкт рішення передбачав надати дозвіл ТОВ "ЛОГОСС" на розроблення робочого проєкту землеустрою щодо зняття поверхневого шару грунту на земельній ділянці площею 0,2050 га для розміщення, експлуатації та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення.

На сесію прийшли жителі багатоповерхівок, поряд з якими збираються звести десятиповерхівку. Вони виступили проти будівництва та розповіли, які негативні наслідки воно матиме для місцевих жителів.

Міський голова Олександр Мамай пообіцяв, що він та секретар міської ради Андрій Карпов розберуться з цим питанням, приїдуть поспілкуватися з жителями та триматимуть ситуацію на контролі.