Солдати росії готові застрелити своє командування, які примушують їх йти в наступ

30 травня 2022 0
Поліна Кузнецова
СБУ опублікувало перехоплення розмови окупанта з дружиною про те, що військові ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука.

30 травня СБУ опублікували перехоплення розмови окупанта з дружиною, де чоловік розповідав про «теплу» зустріч генерала контрактниками.
Військові ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука, за спробу примусити солдатів йти у наступ, один з військових, готовий був підірвати себе і керівника, щоб не йти у бій.


Тому «відважному» генерал швидко покинув компанію розлючених солдатів.


«У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять: «Я, говорит, вас завалю, если вы, нах*й, не поедете туда!...» И все. Тут пацаненок: «Иди, говорит, вали!». Еб*ть, он гранату, чеку выдернул, говорит: «Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут». Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все нах*й. Он в свой бобик сел, уехал», – розповідає своїй дружині російський загарбник.


Також, окупант жаліється, що від їхньої бригади понад 600 осіб, залишилося лише 215 інші або мертві, або з тяжкими пораненнями.


Нагадаємо, що 29 травня СБУ перехопила розмову окупанта з товаришем, де він зізнається, що чекає кінця травня, щоб на законних умовах втекти з України.