257 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 7 листопада

07 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, Харківщини та Миколаївщини, втрати ворога: головне станом на ранок 7 листопада.

У ніч із 6 на 7 листопада росіяни били з "Градів" та важкої артилерії по Мирівській та Марганецькій громадах Нікопольського району, що на Дніпропетровщині. Люди залишились неушкоджені. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

7 листопада близько 00:30 та 02:30 у Баштанському районі Миколаївської області зафіксували обстріли між та поза межами населених пунктів Широківської громади. Постраждалих та руйнувань немає. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

6 листопада протитанковий снаряд влучив в автомобіль 45-річного жителя Куп'янського району Харківщини. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

У Херсоні окупанти, переодягнувшись у цивільний одяг, займають приміщення мирних жителів та зміцнюють позиції всередині для проведення вуличних боїв. Водночас журналісти США-пропагандисти планують знімати в місті відео на тему ймовірного знищення цивільного населення Силами оборони України. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Більше ніж 1257 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії. Станом на ранок 7 листопада офіційне число дітей-жертв за добу не змінилося - 430. Не зазнали змін і дані щодо поранених - понад 827.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 7 листопда: