У Полтаві попрощалися із солдатами, які полягли на Донеччині та Харківщині

11 жовтня 2024 0
Яніна Климань
У Полтаві провели в останню путь 23-річних Валентина Ребрика та Олександра Юрину й 41-річного Олександра Кіріченка.

11 жовтня у Полтаві біля Свято-Успенського кафедрального собору Православної Церкви України відбулося прощання з полеглими солдатами Валентином Ребриком, Олександром Кіріченком та Олександром Юриною. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Валентин Миколайович Ребрик народився 12 лютого 2001 року, проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді: навідник танка танкового взводу. При виконанні бойового завдання загинув 25 травня 2022 року в районі виконання завдань за призначенням в Донецькій області.

Олександр Павлович Кіріченко народився у місті Полтава 18 лютого 1983 року. Здобув освіту у державному професійно-технічному училищі №4 і здобув професію слюсаря з експлуатації та ремонту каналізаційних мереж. З червня 2022 року працював у КП ПОР "Полтававодоканал", зарекомендував себе, як дуже відповідальна, порядна, чесна та працьовита людина. Був мобілізований та проходив службу на посаді спеціаліста з обладнання інженерних споруд інженерного батальйону. При виконанні бойового завдання загинув 5 жовтня 2024 року в районі виконання завдань за призначенням в Харківській області внаслідок обстрілу ворожого міномету.

Олександр Андрійович Юрина народився 2 жовтня 2001 року, проживав у Полтаві. Проходив службу на посаді: стрілець санітар механізованого відділення. При виконанні бойового завдання загинув 3 жовтня 2024 року в районі виконання завдань за призначенням в Донецькій області.

Фото: Полтавська міська рада