Житель Полтавщини сплатив майже 200 тис. грн боргу аліментів

02 лютого 2021 0
Тетяна Наказненко
На Полтавщині чоловік сплатив майже 200 тис. грн боргу аліментів для двох своїх дітей. Перед цим його обмежили, зокрема, у праві виїзду за кордон, керуванням транспортними засобами, користуванням зброєю та полювання.

Жителя Кременчука зобовʼязали сплатити майже 200 тис. грн боргу аліментів. Про це повідомили на офіційному сайті Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

На утримання двох своїх дітей чоловік заборгував  157 тис. грн аліментів. Спеціалісти Кременчуцького районного відділу державної виконавчої служби, окрім арешту банківських рахунків та майна, обмежили неплатника у праві виїзду за кордон, керуванням транспортними засобами, користуванням зброєю та полювання.

Через те, що кременчуківець порушив встановлену заборону на керування автівкою, поліціянти склали на нього адміністративний протокол.

Таким чином, крім заборгованих аліментів чоловік сплатив штраф у розмірі 33 тис. грн. Згідно з чинним законодавством, ці кошти також мають перерахувати на користь дітей.

фото: Національний банк України