Хрестики з діамантами – ошатний оберіг який і захистить і шику додасть

15 квітня 2024 0

Ювелірні вироби завжди супроводжували людину, від коли вона навчилася «добувати» дорогоцінні метали та коштовне каміння. Сучасні майстри поєднують інноваційні технології і секрети ювелірів минулих поколінь. І саме це дозволяє їм створювати прикраси на всі смаки. До речі, обереги теж представлені в колекціях ювелірних мануфактур і для їх виготовлення використовуються матеріали дуже цінні.

 

Ювелірні
хрестики з діамантами

 

Наприклад, хрестики з діамантами – це і прикраса і оберег, який і захищає людину і додає статусності та респектабельності. Ще б пак. Це ж діаманти, камені вищої ліги, Щодо оправи, все залежить від смакових уподобань покупця. Головне, що в каталозі інтернет магазину Злато представлені і моделі в золоті і екземпляри в сріблі. Навіть платинові варіації можна зустріти. Адже діаманти – то самоцвіти, які мають неперевершений вигляд на будь-якому фоні. Тим більше на платині.

 

Діамант – як родзинка прикраси

 

Обираючи хрестик з діамантом, треба звертати увагу на метал, з якого виконана оправа. Чому? Тому що він має співпадати з металом, з якого виготовлений ланцюжок. Якщо ви носите ланцюжок зі срібла, то і хрестик має бути аналогічний. Хіба що ланцюжок зі срібла але з позолотою, в такому випадку можна поекспериментувати і хрестик вибрати золотий. Але незалежно від металу, родзинкою цієї прикраси-оберега залишаються діаманти.

 

Камені можуть використовуватися різних розмірів і в різній кількості. Оскільки хрестики з діамантами представлені і в жіночій, і в чоловічій, і навіть в дитячій серії, то підбирати прикрасу краще за розмірами і особливістю декору. Так, чоловічі моделі завжди більші за жіночі і тим більше за дитячі, але при цьому поступаються прикрасам для жінок в тому що стосується різноманіття декору. Безперечно, хрестики для чоловіків виконані у більш лаконічному форматі і майстри можуть використати один-два невеликих камінця або один діамант з багатьма каратами.

 

Тоді як прикраси, створенні жіночих моделей майстри не обмежують себе і використовують різні за розмірами камені і навіть експериментують з кольором. Так, адже діаманти зустрічаються не тільки прозорі а і блакитні, чорні, жовті.

 

Гранування діамантів теж відрізняється і підбирають його так, щоб максимально розкрити красу каменю.

 

Носити хрестики з діамантами актуально до різних нарядів:

 
               
  • В casual стилі;
  •            
  • До ділових костюмів;
  •            
  • В тандемі з вечірніми сукнями.
 

Обираючи прикрасу-оберіг варто пам’ятати, що її носять майже не знімаючи. Отож експерти радять робити вибір на користь моделей, які впишуться в різні луки і будуть доречними і днем в офісі і в комбінації з вечірнім образом.

 

Хоча, можна придбати кілька варіацій.

 

Хрестик з діамантом золото

 

До речі, хрестики з діамантами – це не тільки вдале придбання для власного ювелірного арсеналу, а і чудове рішення, коли треба підібрати дуже особистий і коштовний презент. Консультанти Zlato радять звернути увагу саме на ці коштовності, коли треба привітати когось дуже рідного і дорогого.