Росіяни завдали удар по центру Вінниці: 22 загиблих, серед них три дитини.ОНОВЛЕНО.ФОТО.

14 липня 2022 0
Поліна Кузнецова
Окупанти обстріляли Вінницю ракетами, одна з них влучила у центр міста.

Станом на 18:30 пошуковою групою знайдено 22 тіла загиблих. Наразі лише шістьох осіб вдалося ідентифікувати, тому поліція Вінницької області просить прямих родичів (рідні батьки та діти) зниклих безвісти вийти на зв'язок та здати біологічні зразки.

Номери гарячої лінії: 050-222-03-26 або 59-42-00. Двох розшукуваних осіб правоохоронці знайшли серед поранених, одного розшукуваного виявили серед загиблих.Всього у списку зниклих безвісти внаслідок ракетних ударів по Вінниці залишаються 39 осіб.

Нагадаємо, що станом на 16:30 кількість загиблих — 21 особа, в тому числі три дитини. 52 людини, з яких три дитини, госпіталізували. У важкому стані перебувають 34 особи, тривають пошуки 42 осіб, зв'язок з ними відсутній.

В результаті обстрілу пошкоджено близько 55 будівель та 40 автомобілів.

Станом на 14:30 на спеціалізовану лінію поліції надійшло 15 повідомлень про безвісти зниклих громадян, що перебували в районі удару ворожих ракет. Зараз зв’язку з ними немає.

Кількість загиблих зросла до 20, троє з них діти. 

На місці події продовжують працювати понад 400 правоохоронців, 12 слідчо-оперативних груп.

В результаті обстрілу знищено медичний центр, де обслуговувалася та працювала велика кількість містян. За повідомленнями очевидців, всередині було багато людей.

Станом на 13:45 відомо про 17 загиблих серед яких немовля, та більше 25 поранених. Національна поліція України повідомляє про близько 90 потерпілих, які звернулися за допомогою до медичних закладів, приблизно півсотні з них у важкому стані.

Поліція у Вінниці розгорнула мобільний пункт для звернень громадян (вул. Замостянська, 37) та відкрила гарячі лінії для пошуку зниклих осіб.

Якщо ваші рідні чи знайомі перебували у місці прильоту і не виходять на зв'язок, телефонуйте 050-222-03-26 або 59-42-00.







Росіяни завдали удар по центру Вінниці: серед загиблих одна дитина.ФОТО.ВІДЕО.

14 липня близько 10:48 росіяни вдарили по обласному центру Вінницької області. Про це повідомили у пресслужбі Вінницької міської ради.

Росіяни завдали удар по центру Вінниці: серед загиблих одна дитина.ФОТО.ВІДЕО.

Інформацію про "приліт" підтвердив голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов, та повідомив, що над областю сили протиповітряної оборони збили чотири ракети.

Росіяни завдали удар по центру Вінниці: серед загиблих одна дитина.ФОТО.ВІДЕО.

В результаті обстрілу є загиблі та поранені.





Удар прийшовся по центру міста, в радіусі якого знаходяться площа, офісний центр та інші людні місця. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій згоріло 25 авто.

Росіяни завдали удар по центру Вінниці: серед загиблих одна дитина.ФОТО.ВІДЕО.

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомляє про вісім загиблих на місці події, президент України Володимир Зеленський підтвердив інформацію про наявність дитини серед числа загиблих.