Різновиди шкільної форми для дівчаток у магазині одягу Лебутик

10 серпня 2021 0
Зазвичай дівчатка акуратніше хлопчиків, вони менше брудняться, а також довше носять речі.

Щоб дитина відчувала себе комфортно під час навчання, використовується шкільна форма. Проте це не означає, що можна ходити у чому завгодно. Потрібно дотримуватися ділового стилю одягу, який включає світлий верх, темний низ. Придбати стильну шкільну форму можна у магазині одягу Лебутик. 

Різновиди шкільної форми для дівчаток 


На початку осені або пізньою весною, в класах дуже спекотно, тому рекомендовано використовувати світлі футболки з рукавом. У більш прохолодну пору року віддають перевагу блузкам. А якщо в класах зовсім холодно, то дозволяється вдягати світлий гольф та піджак. 

Асортимент шкільного одягу для дівчаток у багато разів більше ніж кілька десятків років тому. Саме тому кожна дівчинка зможе обрати для себе підходящий варіант. Для дівчаток, які люблять красивий одяг, рекомендовані сукні та сарафани. Їх легко поєднувати з блузками. Крім того в школі дозволено використовувати комбінезони, штани, спідниці в комплекті з блузками. 


Як обрати шкільний одяг? 

Щоб шкільний одяг добре носився, необхідно віддавати перевагу якісним тканинам.  

Різновиди тканин: 

  • Найкраще себе зарекомендували натуральні полотна, особливо в літню пору, коли у класах досить жарко.  
  • У такому випадку варто віддавати перевагу світлим футболкам. У зимовий час віддають перевагу вовняним виробам світлих кольорів. Вони вимагають особливого догляду, і прання з гелевими засобами.  
  • Такі миючі засоби дозволяють подовжити термін служби виробу. Невибагливі в догляді бавовняні блузки, які легко прати та виводити плями. З бавовняних тканин простіше вивести плями від ручок, фломастерів та фарби.  
  • Якщо у дитини планується урок образотворчого мистецтва, варто віддати перевагу саме такому одягу. Вони не бояться кисневих відбілювачів, дозволено використовувати засоби, які містять хлор. 

Брюки та сарафани найкраще купувати з костюмної тканини. Незважаючи на те, що вироби з еластаном дуже добре сідають по фігурі, з часом можуть витягуватися коліна та лікті. Тому якщо дитина дуже активна, варто віддавати перевагу виробам з костюмки. Ця тканина більш щільна і практично не розтягується. Добре показала себе під час прання і прасування. Через відсутність у складі еластану такі вироби не тягнуться, тому рекомендовано купувати піджаки і спідниці на розмір більше, щоб дитина змогла комфортно їх носити. Вони не витягуються, і відмінно поводять себе в процесі носіння.  

Стильно виглядають блузки з поліестеру. Вони можуть нагадувати атлас або шовк. Однак варто враховувати що це штучне волокно, яке не дихає. В спекотну пору року такий одяг краще не використовувати.