У Полтавській області попрощалися із 25-річним солдатом Ростиславом Шуляєвим

27 червня 2023 0
Яніна Климань
У Пирятинській громаді провели в останню путь воїна та волонтера, який загинув на Луганщині.

27 червня у Великій Кручі Пирятинської громади попрощалися з героєм Ростиславом Шуляєвим. Життя 25-річного солдата обірвалося 13 червня біля Білогорівки на Луганщині.

Віддати останню шану воїну зібралися місцеві жителі, друзі, знайомі, колеги з Харкова, де навчався та працював хлопець. Про це повідомили у Пирятинській громаді.

Нагадаємо, Ростислав народився 15 серпня 1997 року в родині військових. Фах програміста Ростислав здобув у Харківському виші. Працювати почав ще під час навчання у виші, зокрема був інструктором та піротехніком у клубі "Екстремал", системним адміністратором Центру медично-екологічних досліджень.



З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну разом з батьком займався волонтерською діяльністю на Північній Салтівці. За активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, надання допомоги мешканцям міста Харків під час воєнного стану в Україні Ростислава відзначили подякою мера.

В листопаді 2022 року, за власним бажанням, вступив до лав ЗСУ. Проходив службу в рядах 81 бригади Десантно-штурмових військ, був оператором аеророзвідки.