На Луганщині загинув 25-річний військовий та волонтер Ростислав Шуляєв

26 червня 2023 0
Яніна Климань
У Пирятинській громаді попрощаються із добровольцем та волонтером Ростиславом Шуляєвим.

13 червня у селі Білогорівка Сєверодонецького району Луганської області загинув уродженець села Велика Круча Ростислав Шуляєв.

Народився він 15 серпня 1997 року в родині військових. Дитинство та юність хлопця промайнули у Великій Кручі. Про це повідомили у Пирятинській громаді.
Фах програміста Ростислав здобув у Харківському виші. Працювати почав ще під час навчання у виші, зокрема був інструктором та піротехніком у клубі "Екстремал", системним адміністратором Центру медично-екологічних досліджень.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну разом з батьком займався волонтерською діяльністю на Північній Салтівці. За активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, надання допомоги мешканцям міста Харків під час воєнного стану в Україні Ростислава відзначили подякою мера.

В листопаді 2022 року, за власним бажанням, вступив до лав ЗСУ. Проходив службу в рядах 81 бригади Десантно-штурмових військ, був оператором аеророзвідки.

Прощання із загиблим героєм відбудеться 27 червня о 13:00 у Великій Кручі в парку імені Олександра Оксанченка.
Для підвезення громадян на участь у церемонії прощання з бійцем у село Велика Круча о 12:30 від адмінбудівлі Пирятинської міської ради відправлятиметься автобус.