"Британська" розвідка повідомляє: після невдалої операції Путін впав у кому та перетворився на "овоч"

15 червня 2022 0
Олександра Іоффе
Агенти розвідки дізнались, що Путін скоріш за все знаходиться на межі життя та смерті. Поки у його тілі штучно підтримують життя кремлівські чиновники шукають президентського "наступника".

Ось уже пів року життя здоров’я та довгоочікувана смерть Путіна не сходять з таблоїдів українських та зарубіжних ЗМІ. Десятки агентів вітчизняної та найвідоміших закордонних спецслужб ретельно вишукують найменші ознаки того, що руський фюрер от-от має "дати дуба". Разом з тим за словами інсайдерів, оприлюднення даних про смерть Володимира Путіна може призвести до перевороту всередині країни і раптового закінчення війни проти України.

Особливо у цьому напрямку відзначилась агентурна сітка британської розвідки МІ6 та її українського аналога. Достеменно невідомо хто саме перший дізнався та поділився, однак сьогодні вночі світ приголомшила звістка про стан Путіна. За свідченнями розвідників, після невдалої операції він знаходиться у комі та його організм стрімко відмирає.

Посилаючись на своїх інсайдерів, розвідники зазначили, що наразі президент РФ перебуває у реанімації, де його життєдіяльність штучно підтримується за рахунок медичної апаратури та препаратів. Також ті ж самі джерела повідомляють, що в організмі Путіна спостерігаються всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, що простими словами означає критично тяжкий стан "овоча".

Як стало відомо, на операцію очільника Кремля підштовхнула онкологія невизначеного типу. Раніше експерти підозрювали у нього рак щитоподібної залози або крові, однак зараз більшість фахівців зійшлись на думці, що це саме рак шлунку.

Так телеграм-канал Generall SVR повідомив, що в середині травня диктатор за наполяганням лікарів ліг на планову операцію з видалення пухлини.
Зрештою, в ніч проти 17-го травня, президенту РФ провели ту саму секретну операцію, і саме після неї він вірогідніше за все і впав в кому.

Припускають що поки Путіна оперували його роботу виконував секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, а в інформаційному просторі розміщували "консерви", записані заздалегідь зустрічі та послання Путіна, щоб продемонструвати гарне самопочуття російського лідера.
Втім, як би кремлівська верхівка не блазнювала, а те що Путін хворий очевидно абсолютно всім. Набрякле обличчя, розгублений та дезорієнтований погляд, тремтіння кінцівок та втрата координації свідчать про те, що жити йому залишилось не так-то й довго.



Так в ефірі ФейгінLIVE історик та політолог Валерій Соловей поділився інформацією, що кремлівському диктатору після початку "спецоперації" довелося вимушено збільшити дозу препаратів. Осільки, за словами експерта, Путін має онкологічний, неврологічний та психіатричний діагнози. для підтримки свого стану лікарям доводиться призначати сильнодіючі ліки у надвеликих дозах. На його думку, це лише пришвидшить руйнування організму Путіна та значно послабить резерви його організму.


Окрім цього, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов неодноразво наголошував в інтерв'ю "УП", що тяжка хвороба змусила Путіна суттєво обмежити коло людей, які мають до нього доступ, а також всерйоз замислитись над обранням державонаступника.

"Говоритиму без прізвищ: він значно скоротив доступ людей до себе. До нього зараз заходить досить незначна кількість людей. Всіх інших він тримає дистанційно. Щодо інформації про війну в Україні, то президент рф отримує досить обмежені дані, оскільки «визнати поразки та прорахунки насамперед страшно виконавцям. Втім, незважаючи на свій стан здоров'я припускаю, що Путін незважаючи на свою хворобу, найімовірніше, боїться серйозно готувати наступника, розуміючи, що під час підготовки цей наступник може захотіти сісти в крісло трохи раніше, ніж захоче Путін" – підкреслив Кирило Буданов.

Посилаючись на свої джерела в Кремлі, речники управління розвідки повідомили, що оточення Путіна вже почало готувати так званий "транзит влади", тобто шукати наступника "престолу" в обхід самого Путіна. Однак, як вважають британські колеги з MI6, у випадку передчасної смерті диктатора кремлівська верхівка зробить все ить все аби приховати його смерть та недопустити державного перевороту і повалення режиму.

Втім, поки сторони змагаються на інформаційному фронті пересічні користувачі інтернету активно діляться своїми припущеннями, щодо смерті політика та ширять конспірологічні чутки про двійників Путіна, які насправді є підконтрольними та відданими маріонетками ЦРУ.

Відносно того, коли саме та як помер "оригінальний" російський президент, тут у жовтої преси є різні версії. Подейкують, що його вбили в 2014-му, відразу після анексії Криму. Або у 2015-му, коли Путін цілих 10 днів не з'являвся на публіці.

Диванні експерти вже неодноразово помічали, що у Путіна розрізняються мочки вух, підборіддя, лінія росту волосся, відрізняється межа брів. І якщо форму обличчя ще можна пояснити хірургічними процедурами, ботоксом та іншими втручаннями, то інші нюанси є вельми підозрілими.

Більш того, в мережі навіть є таблиця двійників Путіна, де стверджується, що їх лише шість, хоча за останні роки їх кількість могла й зрости.



Серед найвідоміших героїв конспірологічних фотофактів:
"Говорун" - нібито озвучував президента протягом 2013-2015 років.
"Кучма" – володар пухкого підборіддя та вертлявих ніг, який з’явився в Санкт-Петербурзі 16 березня 2015 року на зустрічі з президентом Киргизії.
"Дипломат" - двійника із моложавим підборіддям помітили 5 березня 2015 року на зустрічі з прем’єр-міністром Італії.
"Бенкетний дублер" - нібито часто використовується для урочистих зустрічей, помпезних рукостискань і всіляких святкових репортажів.
"Синяк" - вважається невдалим двійником президента РФ. Після свого провального дебюту у 2010 році нібито більше не з’являвся на публіці.
"Удмурт" - найневдаліша копія диктатора з відверто азійським розрізом очей, видовженим обличчям та високими вилицями.

Підтвердженням цим здогадкам можуть бути відмінності форми носа, вух, підборіддя, рота тощо "раннього" Путіна, "оновленого" та "сьогоднішнього", на котрі неодноразово звертали увагу конспірологи. Додатково на руку цій версії грає й те, що після 2014 року Путіна полишило вільне володіння німецькою мовою і від безпосередніх спілкувань з Ангелою Меркель він перейшов до спілкування через перекладача.

Більше того, існує начебто інтерв’ю екс-дружини Путіна Людмили, яке вона нібито дала одному з німецьких видань щодо смерті свого екс-чоловіка та його численних двійників. Однак, за кілька років, достовірність цього інтерв’ю так і не була підтверджена.

А от президент Росії Володимир Путін теж не залишився осторонь теорії зі своїми двійниками. Про це очільника Кремля запитали підчас інтерв'ю ТАСС для проєкту "20 запитань Володимиру Путіну".

Путін зізнався, що ідея залучити двійника задля його безпеки виникала на початку 2000-х років під час зростання загрози терористичного нападу, але він відразу ж від неї відмовився.

Це підтвердив і Євген Муров, який на той час очолював тоді Федеральну службу охорони РФ. Муров тоді сказав, що спецслужбам періодично доводиться перевіряти інформацію про можливі загрози безпеки лідеру Росії з боку терористів. Однак, за його словами, використання двійників стало б відкритим визнанням слабкої організації охорони російського лідера.

А вже в квітні 2015 року під час прямої лінії Путін, відповідаючи на запитання про те, чи не хотів би він клонувати себе або створити армію своїх двійників-чиновників, дав коротку негативну відповідь, що не бажає.

І хоча інформація про маніакальні намагання Путіна зупинити перебіг часу, подолати старіння, хвороби та смерть вже не є новиною версія з двійниками все ж таки заслуговує на увагу.
Втім, попри її по-справжньому конспірологічну бездоганність і буцімто логічність є у ній і кілька своїх "але".

Постійно прикриватися двійниками на постійній основі складно з технічного боку.

"Якби Путін, дійсно, помер, американська та британська розвідки зафіксували б різкий стрибок трафіку навколо Кремля, потік листування у меседжерах. Ніхто б просто так біля двійника не сидів би. Усі кремлівські групи впливу розпочали б активну діяльність, щоб отримати якнайбільше при розподілі влади. Західні розвідки зафіксували б як, наприклад, активізувалася група Патрушева, а слідом групи Медведєва та Шойгу", - пояснив експерт із питань діяльності спецслужб Українського інституту майбутнього Іван Ступак.

За його словами, двійник замість мертвого Путіна спрацював би на день-два, а далі пішов би шквал непрямих свідчень, що його вже немає.

Нагадаємо, також що раніше відомий російський опозиціонер, публіцист та нині громадянинУкраїни Олександр Невзоров наголошував, що двійники є непридатними для серйозних зустрічей зі світовими лідерами, інтерв'ю або відеозвернень. Адже різниця буде більш ніж помітною.

Схожу думку має і російський журналіст Леонід Радзіховський. У своєму блозі на платформі OBOZREVATEL він досить раціонально аргументував свою позицію, щодо того, що у президента Росії Володимира Путіна немає двійників.

"Путін з його болючими страхами найрізноманітніших речей, з хворобливою підозрілістю – остання людина в світі, яка допустить, щоб його хтось десь підміняв. Це для нього в тисячу разів більша небезпека, принаймні, психологічно, ніж терористи" - зауважив пан Леонід.
Другий його аргумент полягав в тому, що заходи, що вживаються для забезпечення безпеки Путіна, дуже масштабні та всеохоплюючі, і це виключає спробу скоєння замаху на нього навіть в теорії. А третій аргумент, Радзіховського стосується зовнішності та інших психологічних та біологічних даних а також унікальних неврологічних реакцій президента РФ. Буцімто, навіть, якщо припустити що двійника можна навчити транслювати риторику президента та досягти максимальної подібності з оригіналом при найменшому русі його видасть міміка, зміна тембру голосу, нахил голови чи вираз очей.



Тож враховуючи вишезазначене, ми не можемо достовірно сказати чи помер Путін або чи перебуває він зараз у дегенеративні комі, поки Кремль очолює його двійник. Аналізуючи різні інформаційні таблоїди, які поширюють всі ці версії, ми дійшли висновку що чимало з них схильні до сенсацій і не у всіх випадках можуть дотриматися інформаційної обєктивності. Тож, вірити їхнім інсайдерам та джерелам чи не вірити – кожен має для себе вирішити сам.