У Полтавській області попрощалися зі стрільцем Володимиром Зуєм

06 лютого 2024 0
Яніна Климань
У Хорольській громаді провели в останню путь воїна, який поліг на Донеччині.

5 лютого року у Хоролі на площі Великого Кобзаря попрощалися з полеглим героєм Володимиром Владиславовичем Зуєм. Поховали воїна на цвинтарі в селі Покровська Багачка. Про це повідомили в Хорольській міській раді.

Нагадаємо, 23 січня при виконанні бойового завдання в селі Богданівка Донецької області загинув стрілець окремої піхотної бригади.

Народився чоловік 8 березня 1969 року в селі Покровська Багачка. Закінчив 10 класів сільської загальноосвітньої школи та після здобуття атестата про середню освіту був призваний на строкову військову службу до лав армії. Воював в Афганістані. Був членом громадської організації – Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Відзначений низкою нагород і відзнак, як учасник бойових дій у Республіці Афганістані.


Після демобілізації з армії в 1989 році повернувся в село Покровську Багачку. Згодом розпочав трудову діяльність на промисловому об’єкті кочегаром у місті Кременчук. Одружився, створив сім’ю, виховав доньок Лесю та Марину.

Від початку повномасштабного вторгнення Володимир Владиславович воював на Сумському, Харківському та Бахмутському напрямках фронту.

Фото: Хорольська міськрада