На Полтавщині попрощалися із загиблим на війні Сергієм Мартиновим

11 серпня 2022 0
Поліна Кузнецова
Жителі Семенівської громади Кременчуцького району попрощалися із загиблим на війні жителем села Василівка Сергієм Мартиновим.

 

10 серпня жителі Семенівської громади Кременчуцького району попрощалися із загиблим на війні жителем села Василівка Сергієм Мартиновим. Про це повідомили у пресслужбі Семенівської селищної ради.

 

Присутні вшанували пам’ять воїна хвилиною мовчання та провели його в останню путь живим коридором.

 

6 серпня виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту  Велика Новосілка Донецької області, в наслідок бойових дій, був тяжко поранений. 

 

За його життя боролися лікарі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова, але поранення,  які отримав Сергій, виявились не сумісні з життям. Сергія Дмитровича Мартинова, 1986 року народження, мобілізували 24 квітня 2022 року.

 

Чоловік народився в селі Василівка. Закінчив місцеву школу, отримав атестат  про загальну середню освіту, відвідував Василівську філію  Семенівської музичної школи. Згодом навчався у  Харківському музичному  фаховому коледжі імені Лятошинського.  Після закінчення працював на Глобинському м’ясокомбінаті.

У загиблого залишились мама та дружина.  Поховали бійця на кладовищі у селі Василівка.

 

Нагадаємо, що на Полтавщині попрощалися із 20-річним молодшим сержантом, який загинув на війні.