На Полтавщині зіткнулися легковики: одна людина загинула та п’ятеро – поранені

26 червня 2024 0
Яніна Климань
У Решетилівській громаді водійка легковика злетіла у кювет й отримала поранення. Поблизу місця аварії зупинилися кілька автомобілів, а згодом вони зіткнулися, поранень зазнали ще четверо осіб.

25 червня близько 16:00 на автодорозі Київ-Харків поблизу села Лобачі Решетилівської громади сталися дорожньо-транспортні пригоди сталися

Водійка легкового автомобіля "Mazda" виїхав за межі проїзної частини та з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП водійка отримала поранення. 

Поблизу місця ДТП зупинилися кілька автомобілів для надання допомоги травмованій. У цей момент сталася ще одна ДТП. З легковим автомобілем "Citroën", який зупинився на узбіччі дороги, зіткнувся легковий автомобіль "Mercedes". 


Унаслідок зіткнення одна людина загинула та четверо – отримали поранення, їх доставили до лікарні. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини