На Полтавщині судитимуть 38-річного чоловіка, який вбив свого знайомого

19 січня 2023 0
Яніна Климань
У Миргородському районі під час конфлікту чоловік завдав ножові поранення своєму односельцю. Обвинувальний акт стосовно підозрюваного скерували до суду.

На Полтавщині завершили досудове розслідування умисного вбивства 43-річного жителя Миргородського району. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Нагадаємо, на початку жовтня у селищі Ромодан Миргородського району на подвір’ї домогосподарства місцеві жителі виявили тіло 43-річного власника з ножовими пораненнями. У господаря виник конфлікт з приятелем під час спільного дозвілля. У розпалі сварки 38-річний чоловік спричинив своєму знайомому кілька ножових поранень та зник з місця події. Власник господарства помер на місці від крововтрати. 

 Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.Суд обрав запобіжний захід — тримання під вартою. 

Під процесуальним керівництвом прокуратури обвинувальний акт стосовно чоловіка скерували до суду.У разі доведення вини судом йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.