196 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 7 вересня

07 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, Сумщини та Харківщини, загальні втрати ворога: головне станом на ранок 7 вересня.



У ніч із 6 на 7 вересня ворог обстрілював Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

6 вересня росіяни обстрілювали Богодухівський, Чугуївський, Харківський та Ізюмський райони Харківщини. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району двоє людей 45-річний чоловік та 17-річний хлопець отримали поранення. У Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінки.

6 вересня росіяни випустили по Сумській області 140 мін та снарядів різного калібру, також було близько 70 пострілів зі стрілецької зброї. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Єврокомісія затвердила пропозицію призупинити спрощений візовий режим, який діє між Європейським Союзом та росією. Про це 6 вересня у вечірньому зверненні повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Станом на ранок 7 вересня 2022 року більше ніж 1125 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії з боку росії. 383 дитини загинули та понад 742 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Загальні бойові втрати країни-агресора станом на ранок 6 вересня: