За добу на Полтавщині сталися чотири ДТП, в яких загинули троє людей та поранена дитина

21 лютого 2022 0
Ольга Семенко
У Кременчуці, Полтавському та Лубенському районах сталися автомобільні аварії, в яких загинули та поранені люди.

20 лютого в Полтавській області сталися чотири дорожньо-транспортні пригоди. Про це повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Близько 17:30 у Кременчуці на вул. Василя Стуса автомобіль ВАЗ 2108 виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з електроопорою. Внаслідок аварії, 34-річний водій загинув на місці події.

Близько 5:20 у Копилах на автодорозі Київ – Харків 62-річний житель Дніпропетровської області, керуючи автомобілем "Volvo", наїхав на пішохода. Внаслідок аварії, 35-річний житель села Кустолово-Суходілка загинув на місці події.

На автошляху Чутове – Вільхуватка поблизу Вільхуватки Чутівської тергромади автомобіль "Москвич 2141" зіткнувся з відбійником. За кермом перебував 52-річний житель Харківської області, його з пораненнями доставили до Чутівської центральної районної лікарні. Внаслідок ДТП, його 44-річна пасажирка загинула на місці події.

За всіма цими фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють обставини та причини ДТП.

Крім того, 20 лютого близько 5:00 на дорозі Київ – Харків поблизу села Бригадирівка Лубенського району (Хорольська тергромада) 37-річний водій автомобіля "Lexus RX350" допустив з’їзд із проїзної частини на узбіччя. Внаслідок аварії, шестирічного хлопчика з пораненнями доставили до лікарні.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини події.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області