У Полтавській області сталася бійка між чоловіками, один із них отримав ножове поранення

09 липня 2024 0
Яніна Климань
У Горішніх Плавнях під час конфлікту між двома чоловіками один із них отримав ножове поранення. Наразі він в лікарні, його прооперували.

Поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що у Горішніх Плавнях на вулиці Космонавтів у ніч на 7 липня під час конфлікту між двома чоловіками один із них отримав ножове поранення.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини,  між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок сутички 22-річний місцевий завдав ножового поранення 28-річному чоловікові. Останнього доставили до лікарні, де його прооперували. Стан чоловіка лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Слідчі поліції затримали причетного до злочину чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини