Володимира Василенка призначили заступником начальника Полтавської ОВА

29 листопада 2023 0
Дарина Омелич
Новим заступником начальника Полтавської обласної військової адміністрації став Володимир Василенко.

28 листопада начальник Полтавської військової адміністрації Філіп Пронін підписав розпорядження про призначення Володимира Андрійовича Василенка своїм заступником. Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Кандидатуру Володимира Василенка на посаду заступника начальника Полтавської ОВА погодили в Офісі Президента України та в Кабінеті Міністрів України.

Що відомо про нового заступника?

Володимир Василенко народився 25 вересня 1990 року в Києві. Закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана у 2013 році за спеціальністю "міжнародна економіка".

За свій трудовий шлях працював:

- менеджером із зовнішньоекономічної діяльності;

- провідним спеціалістом відділу інформаційно-аналітичного забезпечення;

- головним спеціалістом відділу нефінансових послуг управління аналізу ризиків та типологічних досліджень Департаменту фінансових розслідувань Державної служби фінансового моніторингу України.

Володимир Василенко був заступником директора приватного підприємства "Пегас-Транс".

Протягом останніх років обіймав посаду начальника управління виявлення та розшуку активів Національного агентства України з питань виявлення‚ розшуку та управління активами‚ одержаними від корупційних та інших злочинів.

Нагадаємо, що колишнього заступника начальника Полтавської ОВА призначили на посаду заступника Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.