Через негоду знеструмлені майже 200 населених пунктів на Полтавщині

21 липня 2021 0
Олена Кулага
Внаслідок несприятливих погодних умов сталося аварійне відключення електропостачання у 194 населених пунктах Полтавської області.

У ніч з 20 на 21 липня внаслідок дощів та шквального вітру, які вирували на Полтавщині, сталося аварійне відключення електропостачання у 194 населених пунктах Полтавської області, повідомили на сайті Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської облдержадміністрації.

Станом на 10:00 21 липня у Полтавському районі повністю знеструмлений - 41 населений пункт, три - частково, у Миргородському районі повністю знеструмлені - 29 населених пунктів, частково - сім, у Лубенському районі 24 населені пункти знеструмлені повністю, п'ять частково.

Найбільше від негоди постраждав Кременчуцький район де повністю знеструмлені 60 населених пунктів, десять частково, повідомила пресслужба АТ "Полтаваобленерго".

До ліквідації наслідків негоди залучили 107 ремонтних і оперативно - виїзних бригад та 135 одиниць техніки. Наразі відновлювальні роботи тривають, енергетики планують відновити електропостачання до кінця поточного дня. 

фото: slovoidilo