У Миргороді винесли вирок громадянці росії, яка проживала на Полтавщині, та прославляла російську армію

13 лютого 2023 0
Максим Михайліченко
Миргородській міськрайонний суд виніс вирок громадянці росії, яка проживала на території Полтавщини більше десяти років, та підтримувала збройну агресію росії проти України.

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок громадянці росії, яка проживає більше десяти років у Полтавській області. Жінка мала антиукраїнську позицію та підтримувала збройну агресію російської федерації. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Росіянка на своїй сторінці в російській соціальній мережі глорифікувала збройні угрупування та владу росії – "Поддержим нашу дорогую армию и Президента России, подпишись и пригласи друзей! ПОДДЕРЖИМ НАШИХ БОЙЦОВ! Я ПОДЕРЖИВАЮ! Я ПОДДДЕРЖИВАЮ АРМИЮ РОССИИ! Я ПОДЦЕРЖИВАЮ ДОНБАС! #СВОИХНЕБРОСАЕМ ВСЯ РОССИЯ ВМЕСТЕ С ВАМИ!".

Також жінка заперечувала збройну агресію росії проти України – "Тех пленных нацистов, которые не будут расстреляны по приговору трибунала, направить на самые черные и тяжелые работы по восстановлению разрушенных ими городов Донбасса. Найдутся для них места и в крымской колонии. Здесь их ждет "теплый прием", уроки русского языка и антифашизма, которые они запомнят на всю оставшуюся жизнь".

4 січня жінку визнали винною. Їй призначили покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років без конфіскації майна. Також суд призначив два роки іспитового строку. У дохід держави конфіскували планшет та телефон.