Анонс культурних заходів, які відбудуться у Полтавській області

19 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Для внутрішньо переміщених осіб та жителів Полтавської та інших громад проведуть безплатні культурні заходи.


Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безплатні заходи для всіх охочих. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної військової адміністрації.

19 вересня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава) від театру імені Гоголя; майстер-клас «Лялькотерапія» (Полтава), вистава "Веселі пригоди на лісовій галявині" (село Покровське Решетилівської ТГ) від театру ляльок.

20 вересня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава "Виконувач бажань" (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава "Хитре Лисеня"(Опішня) від театру ляльок; концертна програма "Подих осені" (Чутове) від обласної філармонії; концерт скрипкової музики народного артиста України Юрія Кириченка для ВПО та жителів міста від симфонічного оркестру (Полтава).

21 вересня – майстер-клас з акторської майстерності (Полтава) від театру імені Гоголя; вистави "Хитре Лисеня" (Полтава), "Вередливе Зайченя"(Полтава) від театру ляльок; концертна програма "Щастя в кожному з нас" (село Божківське Новоселівської ТГ) від обласної філармонії; виїзний концерт для ВПО і жителів міста (Диканька) від симфонічного оркестру.

22 вересня – вистава "Кривенька качечка"(Новоселівка) від театру ляльок; концерт камерного ансамблю симфонічного оркестру (Полтава).

23 вересня – майстер-клас з арт-йоги (Полтава) від театру імені Гоголя; вистави "Лисиця та Ведмідь" (Полтава), "Кривенька качечка"(Полтава) від театру ляльок; концертна програма "Сила любові" (Нові Санжари) від обласної філармонії; відкрита репетиція камерного ансамблю симфонічного оркестру (Полтава).

24 вересня – вистава "Кіт у чоботях" (Полтава), майстер-клас із живопису (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава "Семеро козенят та Вовк" (Полтава) від театру ляльок; концертна програма "Музика врятує світ" (село Сухорабівка Решетилівської ТГ; Решетилівка) від обласної філармонії; концерт симфонічного оркестру для ВПО і жителів міста (Полтава).

25 вересня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава) від театру імені Гоголя; концертна програма "Музика справжньої духовності" (Полтава) від обласної філармонії.

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).

Нагадаємо, що до Дня рятівника у Полтаві організували благодійний велопробіг та фотовиставку.