У Кременчуці чоловік вкрав шампунь та отримав п'ять років ув'язнення

04 квітня 2023 0
Максим Михайліченко
У Кременчуці чоловік вкрав шампунь та ліхтарик порушуючи свій іспитовий термін, за це він отримав п'ять років ув'язнення.

24 січня 2023 року в місті Кременчук на вулиці Правобережній чоловік здійснив крадіжку ліхтарика вартістю 199 гривень та шампуню за 94 гривні в магазині "Аврора". Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік намагався таємно викрасти товар, проте його дії помітила адміністраторка магазину. Вона намагалася затримати чоловіка, та викликала поліцію.

Адміністраторка повідомила в суді, що побачила, як чоловік поклав собі ліхтарик у кишеню, та разом з дружиною ходили по магазину. Потім вони пішли до каси. Жінка розплатилася за свій товар, а чоловік пройшов повз каси. Адміністраторка магазину зупинила їх перед виходом з магазину, щоб дізнатися чому фігурант не заплатив за товар. Дружина сказала, що не знає чоловіка та попросила відпустити її, що і зробили. Крадій почав штовхати працівницю магазину, щоб вибігти з магазину. Адміністраторка впала на асфальт за дверима магазина, чоловік перескочив її та побіг від магазину. Працівниця зайшла назад у магазин та побачила на підлозі шампунь, який випав з пазухи чоловіка, та викликала поліцію

20 липня 2022 року чоловіка судили за крадіжку. Тоді йому винесли вирок у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки, та звільнили від відбуття покарання з іспитовим строком – три роки. Проте фігурант вчинив правопорушення під час іспитового строку.

Суд за сукупністю вироків визначив остаточне покарання у вигляді п'ять років та один місяць позбавлення волі.

Фото ілюстративне.