На Полтавщині розшукують 16-річного Артема Борблика

06 травня 2024 0
Яніна Климань
Поліція Полтавщини розшукує безвісти зниклого жителя Миргородського району, який 3 травня пішов гуляти та додому не повернувся.

Відділення №3 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції розшукує 16-річного Артема Борблика, жителя села Кротівщина Великобагачанської тергромади. Він 3 травня пішов гуляти та додому не повернувся. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

До пошукової операції, залучені працівники територіальних підрозділів поліції та ДСНС, кінологи зі службовими собаками, водолазна служба, представники органів місцевого самоврядування та місцеве населення.

Прикмети зниклого: зріст – близько 160-170 см, волосся світло-русе. Був одягнений в спортивний светр з білими вставками на рукавах, джинси синього кольору та взутий у кросівки чорного кольору.

Усіх, кому відома інформація про місце перебування юнака, що допоможе пришвидшити його пошуки, просять повідомити до відділення №3 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції за номерами: (050) 494-20-02 або 102.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини