Під час новорічних свят на Полтавщині поліціянти розшукали сімох безвісти зниклих дітей

04 січня 2022 0
Тетяна Наказненко
Протягом новорічних вихідних у Полтавській області поліціянти розшукали сімох неповнолітніх.

Протягом 31 грудня - 3 січня до поліції Полтавщини надійшло сім звернень про зникнення неповнолітніх. Усіх дітей розшукали та повернули в родини, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції області.

Так, 31 грудня близько 16:00 до сектору поліційної діяльності №1 (м. Решетилівка) звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її 11-річний син зранку пішов з дому та не повернувся. Упродовж години малолітнього знайшли в селі М’якеньківка, неподалік Решетилівки. Дитину повернули батькам.

До Кременчуцького районного управління поліції 1 січня за допомогою звернувся житель села Потоки, який повідомив про зникнення його дружини з дворічним сином. Чоловік зазначив, що жінка не виходить з ним на зв'язок з 29 грудня. Менше ніж за пів години місцеперебування жінки та дитини встановили. Загрози їх життю та здоров’ю немає.  

Цього ж дня, як повідомили у пресслужбі, близько 10:00 до поліції звернувся житель села Кулаженці Лубенського району, який повідомив, що близько трьох днів тому пішла з дому його 17-річна донька. Місцеперебування дівчини невідоме.  

За годину її розшукали. З нею все добре.

Ще одне повідомлення про зникнення малолітнього надійшло до поліції  близько 14:30 теж 1 січня. Жителька смт Опішня Полтавського району повідомила, що 1 січня близько 5:00 пішов з дому та не повернувся її 10-річний син. Упродовж 15 хвилин малолітнього знайшли.  

До поліції Полтави 1 січня близько 19:30 звернулася місцева жителька, яка повідомила, що 31 грудня її 15-річна племінниця пішла святкувати Новий рік і додому не повернулася. Правоохоронці розшукали дівчину 2 січня близько 12:00. З нею все добре, її життю нічого не загрожує.

До поліції Кременчука 2 січня близько 19.00 звернувся місцевий чоловік, який повідомив, що близько 14:00 його 14-річний син пішов гуляти та додому не повернувся. Неповнолітнього знайшли близько 21:00. Хлопчик перебував у своєї бабусі в селі Павлиш Кіровоградської області.

3 січня близько 10:00 до Лубенського районного управління поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила про зникнення її 17-річного сина. Жінка зазначила, що хлопець 2 січня близько 19:00 пішов з дому і назад не повернувся. Упродовж пів години поліціянти встановили місцеперебування хлопця. Він перебував у товариша.  

Працівники поліції з усіма неповнолітніми та їх рідними провели профілактичні бесіди з метою недопущення подібних випадків у майбутньому.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області