На Полтавщині 558 пунктів незламності підключені до інтернету

07 січня 2024 0
Яніна Климань
У Полтавській області майже в усіх пунктах незламності підключили безперебійний інтернет.

Наразі на території Полтавщини розгорнули 590 пунктів незламності, які облаштовані у всіх громадах області, з них: 438 – Полтавською обласною військовою адміністрацією та органами місцевого самоврядування, 45 – ДСНС, 7 – АТ "Укрзалізниця", 95 – соціально-відповідальним бізнесом. Також є 5 пересувних пунктів ДСНС, які виїжджатимуть на місця за потреби.

Наразі забезпечені безперебійним інтернетом завдяки підключенню за різними технологіями – 558 пунктів, у решті тривають роботи. З них 416 пунктів підключені до інтернету за пасивною технологією PON. Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Інформацію про адресу, режим роботи та оснащення пунктів можна знайти на вебпорталі облвійськадміністрації в розділі "Пункти незламності".

Також у застосунку "Дія". Для зручності українців мапу пунктів вивели на головний екран, є можливість користуватися мапою без завантаження карт, фільтрувати за фільтрами "відчинено зараз", "доступно для людей з інвалідністю" та "зручності". Також можна залишити відгук про стан пункту.

Крім того, інформацію про те, як знайти найближчий пункт незламності можна знайти на сайті та в офіційних чат-ботах у телеграмі та вайбері.