На Полтавщині у річці перекинувся човен з рибалками: триває пошук чоловіків

13 листопада 2023 0
Яніна Климань
У Кобеляцькій громаді у річці Дніпро хвиля перекинула човен із трьома рибалками, один з них зміг допливти до берега, двоє зникли у водоймі.

12 листопада близько 15:50 поліціянтам надійшло повідомлення від громадян про зникнення двох чоловіків у річці Дніпро поблизу села Орлик Кобеляцької громади.

Жителі Дніпропетровщини приїхали на Кам’янське водосховище для риболовлі. Зранку чоловіки зійшли на воду на моторному човні неподалік від села Орлик Кобеляцької громади. В обідній час погодні умови стрімко погіршились і велика хвиля перекинула човен. Троє рибалок, які перебували у човні опинились у воді. Самостійно до берега зміг допливти лише 31-річний чоловік. А 27-річний та 51-річний – зникли у водоймі.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини, наразі поліція та рятувальники, із залученням водолазів, проводять пошуково-рятувальні заходи.

За цим фактом вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.