Начальником управління цифрової трансформації Полтавської області став Сергій Коломоєць

26 січня 2023 0
Максим Михайліченко
Голова Полтавської обласної військової Дмитро Лунін призначив начальника управління цифрової трансформації Полтавської ОВА.

Сергія Володимировича Коломойця призначили начальником управління цифрової трансформації Полтавської обласної військової адміністрації. Про це повідомили в Полтавській ОВА.

Сергій Коломоєць працював з 2017 по 2018 директором товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче об'єднання «Геопротон» в обласному центрі.

У 2019-2021 роках працював головним спеціалістом відділу фінансово-економічної роботи та медичної допомоги матерям і дітям, головним спеціалістом відділу стратегічного планування та моніторингу закупівель управління фінансово-економічної роботи, медичної допомоги матерям і дітям та медицини катастроф Департаменту охорони здоров'я Полтавської обласної державної адміністрації.

З 2021 до 2023 року Сергій працював головним спеціалістом відділу цифрової трансформації, заступником начальника відділу цифрової трансформації управління інфраструктури та цифрової трансформації обласної державної адміністрації.