На Полтавщині суд закрив справу проти жінки, яка замовила підроблену медичну книжку

20 лютого 2022 0
Олена Кулага
Суд звільнив від кримінальної відповідальності працівницю кондитерської компанії, яка замовила підроблену медичну документацію.

Крюківський районний суд міста Кременчука закрив кримінальне провадження відносно жінки, яка замовила підроблену медичну книжку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Як вказано в реєстрі, в червні 2020 року в Кременчуці працівниця кондитерської компанії "Лукас" не бажаючи проходити обов`язковий медичний огляд, домовилася з особою, матеріали відносно якої виділили в окреме провадження, про підроблення медичної книжки. А саме, про внесення до неї неправдивих відомостей про проходження медичного огляду. 

Того ж місяця, жінка отримала підроблену "медичну книжку", з відтиском штампу лабораторії, неправдивими відомостями щодо результатів досліджень, та з зазначенням фіктивного номера, дати та підпису. Згодом обвинувачена надала підроблений документ працівнику служби персоналу підприємства.

Обвинувачена свою вину визнала та активно сприяла розкриттю злочину. Також суд встановив, що раніше її до кримінальної відповідальності не притягували. З огляду на ці обставини та у зв'язку з дійовим каяттям, суд закрив кримінальне провадження.

фото ілюстративне: narodna-pravda.ua