Полтавські волонтери розігрують прапор України з підписом Президента: деталі

23 серпня 2023 0
Максим Михайліченко
Волонтери "Містохабу" збирають кошти для ГУР та розігрують прапор України з підписом Президента.

23 серпня розпочався розіграш, присвячений до Дня Прапора України. Волонтери розігрують прапор з підписом Президента Володимира Зеленського.

Головна мета кампанії зібрати 3,2 мільйона гривень до 32 річниці Незалежності.

Підрозділ Головного управління розвідки "Крила "спільно з полтавською організацією "Містохаб" хочуть зібрати 3,2 мільйона на дрони-камікадзе. "Крила" –  ударний спецпідрозділ розвідки, який у січні оголосив про створення власної флотилії FPV дронів-камікадзе. Результати роботи підрозділу час від часу публікує на своїх сторінках та у соцмережах. Однак запаси "пташок" необхідно регулярно поповнювати. 

"Цифра величезна, та впевнені, що разом ми впораємося. Прапор Президент підписав для ГО “Містохаб” минулого року, коли ми всім містом збирали на БПЛА Валькірія. Тоді ми не вірили, що зможемо самостійно зібрати велику суму, але все вдалося. Тепер залучаємо прапор для допомоги ГУР МО "Крила", — зазначила керівниця «Містохабу» Альона Гончаренко.

Умови участі: донат від 500 грн на monoбанку. Кожні 500 грн – ще один шанс на перемогу. Себто, якщо задонатили 1500 грн – це три шанси на перемогу.

Номер картки банки: 5375 4112 0822 9224

Важливо: якщо донати не з картки mono, у коментарях обовʼязково вказуйте контактні дані відправника (ПІБ та номер телефону).