В одному з районів Полтавщини, через негоду, були знеструмлені населені пункти

13 липня 2021 0
Тетяна Наказненко
Через негоду, в одному з районів Полтавської області були знеструмлені населені пункти та заблоковані дороги.

12 липня, внаслідок сильного пориву вітру та дощу, на території Зіньківської територіальної громади були повалені дерева, заблоковані дороги та знеструмлені населені пункти.

Так, на автошляху Зіньків – Дейкалівка дерево впало на автомобіль, що рухався вказаною дорогою. Унаслідок цього, рух транспортну деякий час був заблокований, повідомили на офіційній сторінці Зіньківської міської ради у Фейсбуці.


Також внаслідок сильного пориву вітру частково був неможливий рух транспорту на автодорозі Зіньків – Лютенські Будища. Негода знеструмила населені пункти Шилівського старостинського округу: там обірвалися лінії електропередач, як високовольтні лінії, так і лінії, що проходять до приватного сектору.

До ліквідації наслідків залучали два відділення 12 Державної пожежно–рятувальної частини першого Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області та бригаду Зіньківської філії ПАТ "Полтаваобленерго".

На ранок 13 липня електропостачання відновили, автошляхи перебувають в проїзному стані, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Оболонській територіальній громаді Лубенського району сильний вітер та злива пошкодили шиферне покриттядахів будинків.

фото: Зіньківська міська рада