За вчинення розпусних дій з малолітніми судитимуть фотографа з Полтавщини

28 січня 2021 0
Вікторія Бондаренко
Судитимуть фотографа з Полтавщини, якого обвинувачують у скоєнні злочинів проти статевої свободи та недоторканності семи малолітніх.

27 січня направили до суду обвинувальний акт стосовно 31-річного фотографа з Полтавщини, який скоїв низку злочинів проти статевої свободи та недоторканості семи малолітніх.

За даними слідства, 31 липня 2020 року обвинувачений приїхав на Сумщину до 9-річної дівчинки, з якою познайомився в Інтернеті. Чоловік пообіцяв звозити дитину в Макдональдз, однак відвіз її на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як зґвалтування. Він продовжив писати дівчині, домовляючись про наступну зустріч, на яку просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалась під контролем правоохоронців, які оперативно встановили особу ґвалтівника та затримали його. За місцем проживання затриманого виявили та вилучили пістолет STALKER-M906 калібру 9 мм та 18 патронів калібру 9 мм. Про це повідомили в пресслужбі Сумської обласної прокуратури.

Доки затриманий перебував під вартою, слідство встановило ще шість дівчат, віком від 8 до 12 років, з якими він вчиняв розпусні дії. Одну дитину чоловік під приводом фотосесії заманив на орендовану подобово квартиру. З двома познайомився на вулиці та пропонував покатати на своєму дорогому авто. З трьома дівчатами підозрюваний спілкувався через соціальну мережу, при цьому погрозами змушував надсилати йому свої фото в оголеному вигляді. Потерпілі з Полтавської, Кіровоградської, Сумської областей та з Києва.

Досудове слідство здійснював Сумський відділ поліції. За скоєне обвинуваченому загрожує до 15 років або ж довічне позбавлення волі.