У Кременчуці затримали 19-річного хлопця, який розповсюджував наркотики методом "закладок"

17 листопада 2023 0
Яніна Климань
Поліціянти затримали юнака з наркотичними речовинами, які він намагався реалізувати методом "закладок" у різних мікрорайонах Кременчука.

Під час патрулювання міста Кременчука в поле зору патрульних потрапив чоловік, який, побачивши поліціянтів, почав підозріло себе поводити та нервувати. Правоохоронці зупинили чоловіка та провели поверхневий огляд. Під час огляду патрульні виявили у громадянина наркотичні речовини, схожі на PVP та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини 19-річний місцевий житель мав при собі 59 згортків з наркотичними речовинами, які намагався реалізувати методом закладок у різних мікрорайонах Кременчука.

Вилучені речові докази направили на експертне дослідження, а фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі  вирішують питання щодо повідомлення правопорушникові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У разі визнання вини судом юнакові загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Фото: ГУ Нацполіція Полтавщини