Розшукали військовослужбовця, який влаштував стрілянину в Дніпрі. ОНОВЛЕНО

27 січня 2022 0
Яніна Климань
Поліціянти розшукали військовослужбовця, який влаштував стрілянину в Дніпрі. Внаслідок цього, п’ятеро осіб загинули, ще п’ять отримали поранення.

Артема Рябчука затримали співробітники поліції в Дніпропетровській області. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Створять комісію для вичення обставин, які могли привести до таких дій 21-річного хлопця. Також перевірять проходження Артемом Рябчуком військово медичної комісії, його психічний стан на момент видачі допуску до зброї.

Нагадаємо, 27 січня близько 3:40 в Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу військовослужбовець Національної гвардії влаштував стрілянину з автоматичної зброї. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

У результаті цього, четверо військовослужбовців і одна цивільна жінка загинули на місці, ще п’ять осіб отримали поранення. Хлопець зі зброєю втік з місця злочину.

Наразі встановили, що це 21-річний уродженець Одеської області.

У Дніпропетровській та сусідніх областях введена поліцейська спецоперація. На пошуки підозрюваного задіяні всі служби поліції.