До підприємства на Полтавщині застосували санкції

25 червня 2021 0
Тетяна Наказненко
Президент підписав указ про застосування персональних спеціальних обмежувальних заходів. Під санкції потрапило підприємство з Полтавської області.

До товариства з обмеженою відповідальністю "Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат", що в Горішніх Плавнях, застосували санкції. Відповідний указ "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 червня 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" підписав президент України.

Для підприємства застосували обмеження: анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів, одержання (наявність) яких є умовою для здійснення певного виду діяльності, зокрема, анулювання чи зупинення дії спеціальних дозволів на користування надрами. Термін дії санкцій – безстроковий, йдеться у тексті указу.

Підприємство створили у грудні 2009 року компанією "Ferrexpo", яку пов'язують з Костянтином Жеваго. Метою створення компанії була розробка Біланівського та Галещинського родовищ.

Також персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) застосували до 538 фізичних та 540 юридичних осіб.

фото: pplus.in.ua