Поліціянти Полтавщини виявили нетверезого водія, який перебував у розшуку

17 грудня 2020 0
Яніна Климань
У Полтавській області зупинили водія з ознаками наркотичного спʼяніння. Останній перебував у розшуку через правопорушення.

17 грудня у Кременчуці на вулиці Олексія Древаля зупинили автомобіль ВАЗ 21074, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з 26-річним чоловіком, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у лікаря-нарколога він категорично відмовився. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Кременчука.

Окрім того, з'ясували, що цей чоловік вже позбавлений права керування та перебуває в розшуку Бориспільським відділом поліції як особа, що переховується від органів досудового розслідування.

Перед тим, як передати водія слідчим, патрульні склали на нього адміністративні матеріали: протокол за ч. 1 ст. 130 (відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння) та постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.