На Волині затримали неповнолітнього наркокур’єра з Полтавщини. ФОТО

14 січня 2022 0
Ольга Семенко
У Луцьку поліціянти затримали 17-річного кременчуківця, в якого вилучили психотропів на понад 300 000 грн.

13 січня в Луцьку поліціянти затримали 17-річного жителя Кременчука, після того, як він одержав на пошті посилку з психотропною речовиною "PVP". Про це повідомила пресслужба Волинської обласної прокуратури.

За інформацією Головного управління Нацполіції Волинської області, хлопець забезпечував функціонування телеграм-каналу зі збуту наркотиків та психотропів, надсилав поштові відправлення із забороненими речовинами Україною, залишав для потенційних клієнтів мастер-клади та закладки на території Луцька й Волинської області.Щомісячно він реалізовував близько 500 закладок та отримував за це 70 000-90 000 грн.

За місцем його проживання провели обшук, під час якого виявили та вилучили 450 г психотропної речовини Альфа "PVP", понад 30 готових закладок вагою 50 г, електронні ваги, зіп-пакети, ізоляційну стрічку, мобільний телефон, дві банківські карти. Вартість вилучених психотропів за цінами "чорного" ринку становить понад 300 000 гривень. 

Кременчуківця затримали та вирішують питання про оголошення йому підозри й обрання запобіжного заходу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

фото: пресслужба ГУ НП у Волинській області