У Кременчуці викрили чоловіка, який збував наркотики

17 червня 2022 0
Яніна Климань
У Кременчуці поліціянти припинили протиправну діяльність чоловіка, який збував наркотичні речовини шляхом закладок.

16 червня близько 13:00 працівники патрульної поліції міста Кременчук викрили місцевого чоловіка у збуті наркотиків шляхом закладок. Під час поверхневого огляду у нього виявили чотири закладки з наркотичною речовиною. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

Поліціянти також знайшли близько 30 закладок, які були розповсюджені в різних районах міста. У чоловіка вилучили мобільний телефон з інформацією про геолокацію «закладок» та інші речові докази, що підтверджують причетність затриманого до реалізації наркотичних речовин.

Вилучені речові докази направили на експертне дослідження. Особу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу. 


За цим фактом розпочали кримінальне провадження за  попередньою правовою кваліфікацією ст.  307 ч.  2 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила одне із кримінальних правопорушень) Кримінального кодексу України.