На Полтавщині звільнили очільників кількох райдержадміністрацій, ще одного призначили

11 березня 2021 0
Тетяна Наказненко
Президент підписав розпорядження про звільнення голів Карлівської та Кобеляцької райдержадміністрації. Крім цього, призначили на посаду голову Лубенської РДА.

Президент звільнив з посади очільника Карлівської районної державної адміністрації Олександра Солодовника та голову Кобеляцької райдержадміністрації Дмитра Сироватку. Відповідні розпорядження опублікували 11 березня на офіційному сайті Офісу президента. Крім цього, на посаду голови Лубенської РДА призначили Сергія Сіряченка.

Згідно з декларацією, Олександр Солодовник є власником квартири площею  60,1 кв. м, гаража площею 25,7 кв. м та земельної ділянки площею 955 кв. м у Карлівці. Також чоловік володіє легковим автомобілем "Opel Astra"  2008 року випуску.

Чоловік задекларував  193 тис. 910 грн зарплатні, отриманої за основним місцем роботи у Карлівській райдержадміністрації. Також він вказав 153 тис. 799 грн зарплати дружини Лілії, яку вона отримала за основним місцем роботи у комунальній установі "Карлівський трудовий архів".

Дмитро Сироватка у декларації за 2020 рік вказав, що у спільній власності з дружиною має квартиру площею 35.3 кв. м у Полтаві. Його жінка у спільній власності має квартиру площею 61.6 кв. м у Кобеляках.

Також у власності дружини Дмитра Сироватки зазначений легковий автомобіль "Chery Amulet" 2007 року випуску.

Серед доходів його родини:

- 78 тис. 116 грн зарплатні чоловіка, отриманої за основним місцем роботи у виконавчому комітеті Подільської районної у місті Полтаві ради;

- 141 тис. 307 грн зарплати дружини, отриманої за основним місцем роботи у виконавчому комітеті Шевченківської районної у місті Полтаві ради;

- 74 тис. 271 грн соціальної допомоги по безробіттю Дмитра Сироватки;

- 4 тис. 820 грн страхових виплат жінки.

Новообраний голова Лубенської райдержадміністрації Сергій Сіряченко задекларував житловий будинок площею 75,30 кв. м та дві земельні ділянки у Лубнах. Його дружина Алла є власницею квартири площею 48,30 кв. м у Лубнах та двох земельних ділянок у Лубенському районі.

Також у декларації йдеться, що чоловік є власником автомобіля "Renault Duster" та мотоцикла  "Yamaha Jog". Його дружина є власницею "Scoda A5" та "Skoda Kodiaq".

Грошові доходи родини Сергія Сіряченка:

- 245 тис. 445 грн зарплатні чоловіка;

- 63 тис. 166 грн зарплати жінки;

- 10 тис. 938 грн доходу дружини від надання майна в оренду;

- 331 тис. 775 грн доходу дружини від відчуження рухомого майна;

- 258 грн бонусів Сергія Сіряченка в АТ КБ "ПриватБанк";

- 3600 грн депозитного рахунку чоловіка в АТ КБ "ПриватБанк".

фото: exo.in.ua