У восьми закладах освіти Полтавщини встановлять контейнери для сортування сміття

08 серпня 2023 0
Яніна Климань
Вісім навчальних закладів Полтавської область матимуть баки для роздільного збору сміття.

З 1 вересня у восьми закладах освіти Полтавщини почнуть сортувати сміття. Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

8 серпня міжнародні партнери передали у користування баки для роздільного збору сміття.

Контейнери отримали Полтавський спортивний ліцей, Полтавський мистецький ліцей ім. Софії Русової, Полтавська спеціальна школа, Полтавський навчально-реабілітаційний центр, Полтавський ліцей імені А.С. Макаренка, Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського, Полтавський обласний дитячий оздоровчий центр "Маяк" та Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Заступник начальника обласної військової адміністрації Олексій Бруслик розповів, що в закладах освіти має формуватися культура поводження з відходами.

 


На заході у Полтавському обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді провели інтерактив та перевірили, наскільки правильно діти сортують сміття. Також влаштували виставку виробів із вторсировини та провели майстер-клас із виготовлення екологічного оберега, елементів домашнього декору із відходів.