На Полтавщині чоловік незаконно полював на диких тварин

03 квітня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтавській області чоловік займався незаконним полюванням на диких тварин: у нього вилучили карабін, ножі та два мішки з м'ясом.

3 квітня близько 3:00 у селищі міського типу Козельщина Кременчуцького району, правоохоронці зупинили водія автомобіля "ВАЗ 2121", який порушив комендантську годину. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Під час огляду машини у водія виявили мисливський карабін та ножі та два мішки з м'ясом дикої тварини.

Документи на право володіння зброєю, а також на керування транспорту в чоловіка відсутні.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України.





Також на водія склали протокол за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та ч. 2 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.