Призначили заступника голови Полтавської облдержадміністрації

01 листопада 2021 0
Тетяна Наказненко
Максим Калінін став заступником голови Полтавської обласної державної адміністрації.

Призначили заступника голови Полтавської обласної державної адміністрації. Ним став Максим Віталійович Калінін. Про це під час апаратної наради повідомив голова ОДА Олег Синєгубов.

До цього Максим Калінін був директором Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації.

У 2010 році чоловік закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ (правознавство, юрист), у 2013 році – Полтавську державну аграрну академію за фахом "облік і аудит".

Трудову діяльність почав у Лохвицькому районному відділі ГУМВС України в Полтавській області, потім працював старшим слідчим відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління УМВС України в Полтавській області. Також працював у Херсонській обласній державній адміністрації (2017-2019 рр.) начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами та в Кіровоградській ОДА – начальником відділу зовнішньоекономічної діяльності, державної регуляторної політики та розвитку підприємництва.

2020 року його призначили заступником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації.

фото зі сторінки Максима Калініна у Фейсбуці