У Полтаві попрощалися з полеглими в бою Артемом Губановим та Сергієм Гончаренком

09 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
У Полтаві попрощалися з загиблими на Донеччині солдатами.

8 лютого у Полтаві попрощалися з полеглими у бою солдатами Губановим Артемом Юрійовичем та Гончаренком Сергієм Анатолійовичем. Про це повідомили у Свято-Успенському кафедральному соборі Полтави.

Сергій Гончаренко загинув 8 січня під час бою в місті Соледар Донецької області. Про це повідомили у Пирятинській громаді.

Чоловік народився 28 серпня 1990 року. Навчався у Пирятинській міській школі №4. Після закінчення навчання вступив до Полтавського аграрного університету, опановував спеціальність "Фінансова і банківська справа та страхування". Одружився та проживав у Полтаві.

У серпні 2022 року Сергія мобілізували до лав Національної гвардії України, він був кулеметником. Спочатку ніс службу на Харківському напрямку, далі – на Донеччині.

Солдат Губанов Артем Юрійович загинув 31 січня під час виконання бойового завдання поблизу міста Часів Яр Донецької області. Про це повідомив начальник пресслужби Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Істомін.

Артем народився 29 липня 1996 року. Проживав у Полтаві.