Страховий поліс на автомобіль відтепер можна замовити через онлайн-сервіс

16 червня 2021 0
Тетяна Наказненко
В Електронному кабінеті водія відтепер можна замовити страховий поліс на авто.

До переліку функцій в Електронному кабінеті водія долучили ще один сервіс – замовлення страхового поліса на авто. Відтепер можна укласти договір страхування транспортного засобу онлайн, без потреби їхати в офіс, чи чекати доставку, повідомили на офіційному сайті Регіонального Сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України у Полтавській області.

Крім того, за два тижні до закінчення терміну дії страхового поліса зміниться колір його позначки, і, таким чином, можна завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну.

Згідно з повідомленням, громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси зі знижкою. Головна умова – вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

В Електронному кабінеті водія можна обміняти та відновити посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення правил дорожнього руху, за необхідності – верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.